Verzenden
Wij verzenden de bestelling binnen 1- 2 werkdagen na ontvangst van de betaling. Wanneer wij hier onverhoopt niet aan kunnen voldoen, wordt je hierover tijdig geïnformeerd. Je wordt per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling. Wanneer je andere vragen hebt over je bestelling, kun je deze via de mail (info@speelgoedrijk.nl) aan ons stellen. Vermeld daarbij dan altijd je ordernummer. 

U kunt er tevens voor kiezen om het pakketje naar een ander adres te laten versturen. Bijvoorbeeld als u een cadeautje naar iemand rechtstreeks wil verzenden of bijvoorbeeld naar uw werkadres. (U kunt een ander afleveradres kiezen in stap 2 van het bestelproces).

Verzendkosten
Artikelen tot 10 kg worden door DHL bezorgd. Alle artikelen tussen de 10 en 30 kg worden verzonden via PostNL. Voor pakketten binnen Nederland streeft PostNL ernaar om binnen 24 uur het pakket af te leveren. DHL levert een pakket binnen 2 - 3 werkdagen bij u af (dinsdag tot en met zaterdag).  U kunt uw pakketje eenvoudig volgen via de Track&Trace service en DHL For You

Brievenbuspost     0 - 2   kg          €  1,99
Pakketten                0 - 10 kg          €  4,99
Pakketten              10 - 30 kg         €   9,99
Pakketten             Boven 30 kg of groter dan 170 x 72 x 52 cm op aanvraag.

Pakketten boven de 30 kg of groter dan 170 x 72 x 52 cm (bijvoorbeeld trampolines en houten speeltoestelen) worden door ons persoonlijk bezorgd (alleen binnen een straal van 30 Km) Neem voor de mogelijkheden en de bezorgkosten contact met ons op via:

telefoon: 070-3175194

Bestelling afhalen 
Bij het afronden van uw bestelling kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling zelf op te halen bij SpeelgoedRijk. Deze webwinkel is onderdeel van GroenRijk de Wilskracht in Den Haag. U kunt na bevestiging per email uw bestelling in onze winkel afhalen:
SpeelgoedRijk.nl - GroenRijk de Wilskracht
Donau 119
2491 BB Den Haag
Kijk hier voor de openingstijden van onze winkel.

Retourneren
Heeft u spijt van uw aankoop of heeft u het artikel dubbel? Geen probleem, want bij SpeelgoedRijk.nl staat garantie en service hoog op ons lijstje! De volgende voorwaarden voor retouren zijn van kracht:

  1. Stuur ons binnen 10 werkdagen na ontvangst van uw order een e-mail welke items u wilt retourneren.
  2. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt en onbeschadigd in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd incl. (kopie) factuur. Het risico van verlies of beschadiging tijdens transport is voor de verzender.
  3. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door SpeelgoedRijk.nl niet aangenomen, ongeacht de reden van het terugsturen.
  4. Reeds betaalde bedragen worden binnen 30 werkdagen aan u terugbetaald.
  5. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.
  6. Indien u een verkeerde bestelling heeft ontvangen zal SpeelgoedRijk.nl zorgen voor het verzenden van de juiste producten. Ook vergoedt SpeelgoedRijk.nl de gemaakte verzendkosten voor het terugsturen van de verkeerde producten volledig, tenzij de klant zelf een verkeerd product  heeft besteld.

U kunt uw bestelling retourneren naar:

GroenRijk de Wilskracht
Donau 119
2491 BB Den Haag

Is het pakketje niet zwaarder dan 10 kg? Dan kunt u de artikelen ook goedkoop retourneren naar ons DHL servicepunt (GroenRijk de Wilskracht). Dit kan al vanaf € 4,- via een ander DHL Servicepunt!

© 2010 - 2018 SpeelgoedRijk.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie